Una Rambla històrica

La Rambla de Catalunya és una de les principals avingudes de Barcelona i punt neuràlgic de l’Eixample. La seva història sempre ha estat arrelada al comerç, la cultura, la gastronomia i l’entreteniment dels barcelonins des del segle XIX.

En els seus 1300 metres de longitud trobem botigues de les primeres marques, comerços centenaris, restauració de primer nivell i propostes culturals i d’oci per a tota la família.

És un dels grans bulevards de Barcelona gràcies a la seva pavimentació, amplada i la categoria dels seus edificis i establiments. A més, connecta amb dues de les grans vies de la ciutat: la Gran Via i l’Avinguda Diagonal. Les illes urbanes de cases que hi ha tant a la dreta com a l’esquerra de la Rambla de Catalunya són de les més grans de tot l’Eixample.

A la Rambla de Catalunya trobem més de 200 establiments, 10 dels quals són considerats comerços emblemàtics. També és un dels passejos amb més concentració d’arquitectura modernista de la ciutat.

L’any 1909 es van plantar els til·lers tan característics del passeig que a la primavera i estiu formen un bell túnel verd. I va ser el 1990, quan la Rambla de Catalunya va ser remodelada i va prendre la seva actual aparença de gran bulevard: bell, amigable, tranquil, sempre al servei de les persones.

Viu la Rambla Catalunya!

La Rambla Catalunya en una imatge de l'any 1900
Scroll hacia arriba
En aquest web utilitzem cookies, nyam nyam!    Configurar y más información
Privacidad