Visió

L’Associació de Comerciants i Negocis de la Rambla de Catalunya és l’entitat que vetlla pels drets, interesos i objectius de tots els comerços del boulevard. Rambla Catalunya és una de les associacions comercials amb més tradició de Barcelona i des dels seus inicis la seva vocació ha estat garantir el bon estat de la rambla i promoure els interessos dels seus afiliats.

La Rambla de Catalunya és un dels passejos més bells i especials de la ciutat, amb una gran concentració de grans marques nacionals i internacionals, que fan que sigui un dels principals carrers turístics de la ciutat i reflexe de la Barcelona més accesible, tradicional i amable.

Una rambla oberta a tothom!

Donar visibilitat a Rambla Catalunya dins dels teixit comercial de la ciutat.
Vetllar pels drets i interessos dels comerciants i veïns.
Dinamitzar i promoure la imatge de Rambla Catalunya

Salutació del President de Rambla Catalunya

“Ens agrada definir Rambla Catalunya com la Rambla de les Persones. Aquí convergeixen molts públics diferents gràcies a la nostra diversa oferta comercial i gastronòmica; i la confortabilitat del nostre passeig. Tenim més de 200 establiments de tota mena, botigues de les millors marques nacionals i internacionals, i alguns dels comerços més emblemàtics de Barcelona, molts d’ells amb més de cent anys d’història. Rambla Catalunya és un eix comercial multidisciplinari en el que tothom és benvingut. T’esperem!”. Eduard Solé, President de Rambla Catalunya