Events

Passejada amb barret

La Passejada amb Barret és un dels esdeveniments més coloristes i divertits de Rambla Catalunya. Va nèixer l’any 2005 i està inspirat en el concepte americà de la Easter Parade que és particularment popular a la ciutat de Nova York, on el diumenge de Pasqua es tanca al trànsit un tram gran de la 5a Avinguda perquè la gent surti a passejar amb barret

Aquesta festa impulsada per les capelleres barcelonines Nina Pawlowsky i Cristina de Prada serveix per donar la benvinguda a la primavera i es celebra normalment el diumenge següent al diumenge de Pasqua. El recorregut és per Rambla de Catalunya començant per la Diagonal.

Llums de Nadal

Durant les Festes de Nadal la Rambla de Catalunya es converteix en un dels passejos il·luminats més bonics i característics de la ciutat. El boulevard s’omple de color cada vespre per amenitzar les compres dels barcelonins i barcelonines que gaudeixen de l’oferta comercial de Rambla Catalunya.

Diada de Sant Jordi

Cada 23 d’abril la Rambla de Catalunya és converteix en un dels punts neuràlgics de la Diada de Sant Jordi de Barcelona. En tot el passeig trobem parades de llibres i roses; a més de signatures de llibres d’autors i activitats especials.